Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslije neymara opet neymar...
kakvi oni neymar im moze biti trener
kaka te nagovarao a i on upropastio karijeru u realu,genije nema sta.
A kad te Spaha u dzep stavio to ne pricas:D
Nadam se da nece zavrsiti kao Pato, Adriano i jos neki brazilski talenti koji nikada nisu dostigli puni potencijal. A ako vidimo kako su Ibra, Villa, Fabregas, Henry u Barci "napredovali prema nazad", sumnjam da ce i ovaj nesto bolje proci...
Ne mora značiti ni da će u Barceloni napredovati, to zavisi isključivo od igrača koliko dadne od sebe, i koliko se snađe u cijeloj toj priči. Kaku nije RM upropastio, upropastio je sam sebe jer se nije dovoljno trudio da se nametne i pokaže boljim od ostalih igrača. Na staru slavu se ne živi. Pogledajte samo koliko Ronaldo radi u Realu. Najbolji primjer je Bale, čovjek radi na sebi. Kad je vidio da može Interu dati 3 gola za par minuta, što ne bi mogao svima, od tad napreduje veoma brzo kao igrač, i radi na sebi. Smiješno je kad napišu i kažu propao ovaj/onaj uništio ga klub. Nije njega uništio ni klub ni trener, već sam sebe što se ne trudi dovoljno i da se pokaže i bori za svoje mjesto u timu. Što Real ne uništi Ronalda? Što Real nije uništio Zidana, Carlosa itd.. ISKLJUČIVO DO SAMOG IGRAČA!
drzi se ti barse jedva cekam da vidim kako ce izgledati zajedno messi i neymar...preludo ...