Na putu prema Realu ili Barceloni
0
Neymar proglašen za najboljeg igrača Cope Libertadores
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...bice bolji od Messija ako bude brzi od Speedy Gonzalesa..mada salu na stranu nisam ga vidio da je brzi sa loptom u punom sprintu od Messija..a da ne govorim sa kojom brzinom mjenja pravac kretanja..
ahahh devetnaesto godisnji clan santosa ahahahah bravo za autora :D
ili citiju
kako ste svi ljubomorni na lika .fuj !! sa 19 god je postigo što rijetki nikad neće..za koju godinu msm da će i onog Mesija biti bolji.č.. :)
neka ide u Real da se p.o.F.a.t.a s Ronaldom
. I ličnim, ali i mog kluba, kojem zahvaljujem što sam već dosad potigao puno u nogometu\" zanimljiva recenica sa malo reci jeb.oz.ovnim znacenjem! trudite se svaki dan nanovo da prevedete
Dok veliki navijač ŽELJE Damir Džumhur niže uspjehe, kao i sam ŽELJO, FK Viršla sa Kobilje Glave sramoti metropolu i gubi od FK Jajare iz manjeg entiteta. Shodno tome, pozivam sve navijače velikog ŽELJE da doniraju po paklo viršli u humanitarni fond FK Viršla koji se nalazi na adresi ulica Messija Kojaševića 10, Kobilja Glava, odma pored one drvene štale. Budimo humani, pokažimo solidarnost sa propalim klubom sa periferije!
vala u Real ne mora, ne trebaju nam takvi umisljeni likovi