Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ga nigdje navijaci nece voljeti jer je placipichka i shupak. Za pare bi izdao i rodjenu mater. Po karakteru najvise pase Realu.
Ovo je jedan mangupcic kome su pare udarile u glavu. Meni se povraca od ovakvog covjeka moze biti koliko god dobar meni nikad nece leci kao covjek. A nece nikad ni dostici nivo slavnih igraca i legendi pravih koji su i na terenu i van pokazivali postovanje prema suigracima i protivnicima te navijacima. To dijete moras nauciti od kuce al posto si ti iz plemena koji nemaju sta jesti pa dosao do malo para sad se bahato ponasas.
Htio si pare i da "izađeš iz Messijeve sjene". Igrači koji i nisu u Barçi su u Messijevoj "sjeni". Camp Nou te volio, igrači Barçini još više, najbolji igrač svih vremena se ponudio da ti osobno pomogne u osvajanju zlatne lopte. A ti otišao i ne voli te ni svlačionica (osim Danija), a ni navijači. Eto ti pare. Nama ne trebaš, dokazali smo da možemo igrati i bez tebe, evo rezultata ove sezone.
Neki dan pisem komentar nema mi mrzih igraca od albe i neymara, a evo i zasto...
A zasto, jer nije ispunio zahtjev publike? Koga zaboli to? Pa nece navijaci da odredjuju ko ce izvesti penal.
@adsubzero mene iritira što se valjaju po onoj travi ma ni svinje se toliko ne valjaju kao da su balerine tako se ponašaju na terenu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
na ljeto kupiti prnje i pravac junački klub kakav je real, tamo bi se slagao s ronaldom, ko braca rođena
Poslje Mesija najbolji vezni napadač u povjesti fudbalske historije. Mlad i uspiješan i trn u oku mnogima.
Ustati pa reči Nejmar. Ljudina u svakom smislu. Navijaći ne kontaju njegovu ambicijoznost i glad za uspijehom.
Hajmo lajk na moj komentar svih nas koji ćemo glas dati profesoru Željku Komšiću za člana Predsjedništva države, a dislajk na moj komentar svih nas koji ćemo glas dati kandidatu HNS-a (nevažno bio to Dragan Čović, Marko Karamatić, Božo Ljubić ili Borjana Krišto).
munirb zeljko je po struci pravnik i nije nikakav profesor. barem ja to cujem prvi put od tebe
Na ljeto ide navodno transfer ofanzivna Reala. Kako pišu mediji hoće da dovedu Neymara, Hazarda i Levandowskog. Na drugoj strani klub bi trebali napustiti Bale, Benzema i Ronaldi. Spominju se cifre između 500Mio i 600Mio €.
da ti toliko znaš ne bi prdio po klixu
kad si takvu srecu htio valaaa nek.ti jeeee xD
Budale, hoce da otjeraju po meni u zadnje vrijeme jednog od najboljeg na svijetu... mozda odmah poslije messija jer ronaldo je nula ove sezone! Istina je da se on digo a ko se nebi digo kad je najskuplji igrac i siguran sam da mu je obecano mnogo toga da dodje u paris pa i izvodjenje penala :)