Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bude dobar kao Messi, moze samo sanjati. Nikad nije bio, niti je, niti ce biti neko bolji. Sto se Ronalda tice, bar dvojica su danas bolji od njega. Mislim na Falcao (kad je potpuno zdrav) i Hazarda, Tako da i Neymar ima sansu da bude bar kao on.
Naravno da neces !
Pa i neces moj cherokke
Ronaldo mozda. Messi nikad.
Ronalda je stigao u bacanju i foliranju prekrsaja :)
Ronalda niko nemože u tome stići
nije da mozes nego nikad neces ni biti.
možda????? Nećeš biti sigurno.................YuGiOh.
Statistika kaže da je dolaska Ronalda u Real, Atletiko je osvojio više trofeja od Reala
zašto minusi? provjerite koliko je ko osvojio trofeja od sezone 2009/10 od kako je ronaldu u realu
statistika kaze da ga 3 puta dnevno bacas na mesija,2 puta na Barcelonu i svaki dan svog zivota duvas Realu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Eeee moj Neymar nijeee mozdaaaa...vec nikada!Europa je prejaka za tebe..solida ces u svakom slucaju da budes;)Nije da ti ne zelim to,ali prosto mislim da nemas dovoljno forse za taj poduhvat:)
sta bolan pricas ocigledno nisi nikad gledo momka kako igra nego si samo slusao starije koji vidno ne znaju o cemu govore
Ne Sajber ti ga gledao..ovu dvojicu da stigne ne bi na PS4 uspio:)posto sam ja fin momak ja mu to srca zelim:)eto nadam se da ce me razuvjeriti..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)