Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mali izgleda planira da do kraja karijere ostane u Santosu i da onda moze pricati kako je jedan od najboljih svih vremena iako nije zaigrao u Evropi. Bas kao i senilni Pele
BOLI ME K.U.R.A.C! ! ! ! ! ! ! J.E.B.E.M M.A.T.E.R I TEBI I OVIM K.R.E.T.E.N.I.M.A ŠTO NAS MORE SVAKI DAN S TOBOM I DŽEKOM GDJE BI VI MOGLI IGRATI SLJEDEĆE SEZONE....GDJE GOD IGRALI IMAT ĆE TE MILIONE A MI I DALJE OSTAJEMO K.I.T.A I ŠTO ONDA DA NAS TE STVARI INTERESUJU?????
juventus je ok klub, ali u bosni samo SEL.JACINE najvece navijaju za njega. najvece SEL.JACINE da se zna!!
Koji Juventus? onaj sto ponekad igra u drugoj ligi radi namjestanja? pa vi ste buranija mrtva koji ce racq o vama pisat :)
Lik se boji da će se otkriti prava istina o njegovoj vrijednost kad dođe u europu
Joj ovaj Neymar ko Messi. Citav zivot igra u istoj ekipi a svi ga hvale kako je najbolji. Ne moze ni svijetsko da osvoji za Razliku od Pele-a koji je takodjer igrao u tada najboljoj ekipi na svijetu Santosu ali je razliku od njih osvojio svijetsko sa 17 godina i da dije golcine u finalu. Sta je Cmarcelonci dvolicni nek i Messi nedje predje pa nek dokaze da mu ne trebaju saigraci.
svaka cast j.e.b.e.m. im rod ja oni imaju godsnju plato ko pola sarajevskog budzeta a de ti meni reci neymar gdje cu ja radit sljedece sezone ko ce mene zvat da radim djecu vam::J::E::B::E::M !!!!
Ja samo ne mogu da svatim zašto izbjegajete vijesti iz talijanske lige.Evo Juventus je pobijedo Lazio i zauzeo ponovno prvu poziciju na tabeli,ali nikakve vijesti ovde nema. Stavljate neke gluposti,a ne objavljujete žestoku borbu za titulu izmedju Juventusa i Milana. A ovo go.vno Neymara koji je totalno nebitan,vi o njemu sedmicno stavite 10 vijesti.
dabogda ti zijad turkovic bio menadzer
Joj jest i ovaj neymar dosadan boli me gdje ces ti igrat nemoj nam dolazit u barcu
Ne dolazi u Evropu, ostani tamo pushiti Peleu pa ces i ti sa 70 godina pricati kako si dao 1000 golova nekim marginalnim timovima.
ma ta ce on da dodje u evropu nebi gola dao i onako je karina igrac
ajde vise jesi dosadan...
ma idi u Barcu , bolje ti je ;)