Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi rekli u Barceloni: Neću lijeka ni ljekare, zovite mi Neymare.... ♪♪♫
@yebaim spadose mi cipele!!!!!!!!!!!!!
Idi vise u p.m,dosadan si vise.. Samo ti i svugdje samo prica o tebi,a svakako gdje god fa si vise budes povrijedjen nego sto igras
Idi u pm vise
Definitivno igrac za velike utakmice bit ce to veliko pojacanje za barsu nemojte sada gledati ovog "sadasnjeg" neymara koji nema volje igrati u francuskoj ligi i vjerovatno glumi da je povrijedjen da ne bi igrao, u barsi je bio onaj pravi, a realno samo tamo i moze igrati jer taj ga klub cini sretnim Nadam se da ces se pokazati MAJSTORE!
A odakle vama ta informacija ako je razgovor bio privatan :D
Kako bi ti meni klupu grijo sa djecom bi igro
Da si trener bilo kojeg kluba na svjetu, molio bi da igra za tebe. Posto nisi niko i nista u zivotu, samo bezveze pises komentare.
Zeli i Dzeko, ali ga ne trebaju..
Neces ti nidje jer si se kurcio Thaniju a on ima kesa na bacanje, boli njega dje bi ti
ma ti si samo lovac na novac, par dobrih utakmica nikada nije napravilo velikog igrača. take money and run nejmar.
Ma ti nisi ni za Vrbanjuse
Hebeš igrača koji želi samo u Barcelonu.