Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umisljene zvijezde predriblale same sebe
pa majku vam brazilsku oboriste me na kladionici
Pa nisu de.bi.lna Argentina. Retardirani SA-x nisu ni spomenuli da igrac Venecuele loptu izbio rukom kad je isla prema golu. Iako su zutokljunci opet bolje igraju od Argentine.
ja i ne gledam COPA, ipak je to za klasu nize od evropskog fudbala. Jednostavno ti \"igraci\" jedino mogu igrati sa igracima koji imaju disciplinu, igraju odbranu, znaju sta hoce na terenu, a ovo je kao da igraju na ulici. Foliranja i samo da se pokazu i prodaju, sto i nije lose, jer biti prvi na COPA i nije nesto narocito.
pozdrav svim Irancima koji su izbjegli u danasnju hrvatsku i promijenili sebi nacionalnost u horvate.Poseban pozdrav za sve Irance-horvate u Liki koju su oteli od Bosne.
hvala prijatelju!nasao sam neku stranicu na netu preko koje prenose ove utakmice pozz
Zna li neko na kojem programu se mogu pratiti ove utakmice Copa America? pozz
Ovo me podsjetilo na utakmicu Laktasi - Torpedo 2:1
pa CRO jel se rodio nacionalista kao ti ? na svakoj novosti si ti i lajkujes sam svoje objave nacionalista jedan
jel igra ronaldinjo ??
Po naslovu Neymar nije Brazilac ??
Bice Neymar novi Pele
Umislili se da su BIH i omaklo im se da pobjede ....tako to kod nas funkcionise ...mislis dasi najbolji a u stvadi predribla te neka mala zemlja :P
ni oni nemaju Xavia i Iniestu !?
Prvi... će biti Brazil hehehe