Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napoli i Crvena zvezda u drugom kolu...
Ne mogu gledati fudbal zbog ovakvih glumaca.
Iskonska prica o cobanu, seljacima, ovcama i vuku vrijedice do u beskraj!
Sudija mu rekao: "Ustaj padavičaru, šta se valjaš tu po zemlji, ispalo ti 20 pfeninga!?" Neymar si isfuro zbog toga...ipak je bilo u pitanju po' marke...
A ja sam frustriran tvojom cijenom koju nećeš otplatit' ni za 100 godina
Jel moguće da se ovo može napraviti samo od sode ► https://www.youtube.com/watch?v=1BSSya7VqzE Idem probati, valjda neću kuću zapaliti :P hahaha
Neka sada žanje što je sijao ranije. Toliko je puta glumio nepostojeće stvari da mu sada niko ne vjeruje i kada je zaista u pravu.
Suareza kad vidim kako se valja kad ga neko lagamo pipne dodje mi da nikad vise ne gledam fudbal. Uvijek se pitam kako moze sebi u oci pogledati u ogledalu, da li ga je sramota.
Očekujem sljedeći poredak: Paris Napoli Liverluzer