Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila bi ti cast da ides u bogat klub umjesto u neki u jednoj od jacih liga da se ne vidi koja si ti k u r c i n a od igraca..
Neymar dijete, hoce da kaze nesto veliko pa to onda tako jadno zvuci. Ali nema veze, fakat je dobar a mislim da ima potencijala da se jos usavrsi.
Eki kretena, hoce zelio bi da igra sa onim svdskim supkom!
Tako je mali jer Ibra je za tebe tata-mata u epizodi.
Prenos el clasica na 4 fudbal .com/uzivo-prenosi
a sto ne mogu ovog ibrahimovica
ma ovog mafija drzi u svojim rukama...nemoze on nista sam odluciti
Odjebaus mali vise, te ovo je go za mog idola kristiana, te mesi mi je brat..sta sam ja dozivio da kao fan brazila trpim, pa kakve je igrace ta drzava izbacila nisi ni medju 100!