Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja tabele, pa ako vec kopirate kopirajte barem kako treba
Zar ga nije Carrol zabio. Ma ja, ustrucavao se zabiti svom bivsem klubu. Ma zapravo, ustrucava se on svakome klubu zabiti da ljudi ne pocnu kontati da je ufuran, fin je on momak.
Newcastle najjaci
Nije Liverpul toliko loš, nego je Njukasl pravo dobar... HOWAY THE LADS!!!
ma liverpul propo ko kauc pa glupani 40 mnil dali za ovog kloca kerola pa lik vrijedi 10 mil VRH VRHOVA igrac za visocke bosne
Howay the Lads!
Otjerajte Dalglisha samo dovodi lipe u ekipu, prvo Carrola, a sad hoce i Dzeku i uvijek mu najbolji igraci sjede na klupi dok lipe igraju, pojma on nema sa fudbalom.