Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ako vam Spaha uleti na tribine...pa bolje da vas nema
aj scena i helikopterom na stadion dolazi policija ccc
pa u brazilu se huligani malo malo sajbaju na tribinama...
Sve su to malokurati tipovi. Ne moze se upecati nesto, pa se sila prosipa. Kita je uvijek bila kompleks ovakvim za'ebanim momcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UDRI STOKU
Jooj lole i palije sa ekserom, subota popodne ...:D
ojjj ovi tamo biju, ne isplati se ici na svjetsko haha, ili otici kod njihovih cura dok se oni tuku :)
Kakav Brazil, nema sanse da tamo idem. Mentalitet tamosnjih ljudi je slican balkanskom, stim da im ljudski zivot, pa i njihov vlastiti, manje znaci nego ovdje. Isto tako ne bi isao ni na naredna dva SP-a (rusija, katar). Radije cu sacuvati pare za EP 2016 u Francuskoj.
Ispao im onaj povrijedjeni tip iz helikoptera. Tek ja na kraju skontah o cemu se radi. Eh sad, sva se prica vrti oko toga da li su ga ovi iz helisa izbacili ili im je sam ispao. :))
kazu 8 000 jel put za divljinu haveru moj dobri !!!
Evo idiote, kako kod nas tako i sirom svijeta, izgleda najmanje interesuje fudbal i rezultat...
nema vece stoke od ovih "navijaca"
u brazilu je 99,9%sirotinje a sacica tajkuna posjeduje sve zivo i mrtvo u toj zemlji a sto nije njihovo jeste zgrabljeno od bjelosvjetskih mocnika korporacija , raja nema nista osim mogucnosti da podivlja na sportskim priredbama za siroke mase kao fud.utakmice. to je istinita i tuzna i ruzna slika brazilske a i mnogih drugih drzava.
Vidi ćele i toljage! I, ko je ono rek'o da 'oće u Brazil?
Nista ovo dok Bosnjo ne dodje da im jebe majke tamo !!
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
e ovo su rec marisane, a ne kad se nasi balavci nesto pocnu šamarat prstima.
Samo opusteno bez mnogo polemike i stresa... budimo veseli i raspolozeni! :) http://adf.ly/aTYg6
Pade trans ode Rasta