Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAhahahahahhahahahh e jesam poginuo
jaka gravitacija u Bazilu...
a šta da je bilo 0:1 ahaha, pao bi ko daska :D
Ovako sam i ja kad sam procitao da Susic vjerovatno ostaje selektor.
Pucaju ga prenosi maksimalno.
hoce to
pajser,lik misli da je trener sto se provlace ,a najbolji napad posjeduje
Dobaaar
K'o štanga ;-))
Po 1000. put je Kompani prođen kao zadnji levat. Stalno griješi i u MCu. Ali eto, nekima se greške broje, a nekima ne. Lik pojma sa fudbalom nema, samo je korpulentan i ima zajebanu facu.
A i ti očito druže brojiš samo njegove greške a zaboravljaš na ovo: https://www.youtube.com/watch?v=qbFRs3lX3wE
A druže svako ko je igrao bilo gdje može napraviti sličan video. Pa imaš ovakvim bombastičnih stvari u srednjoškolskoj košarci ili u našoj prvoj ligi. Djeca sebi naprave i ko to gleda reko bi neki novi Jordani igraju. Ne znam nijednog odbrambenog igrača koji ovoliko kiksa kao on i to u bitnim utakmicama. Zaleti se ko bik i ispadne, a onda šta bog da.
ljigavko hahahhahahahha
kud se ne polomi krme jedno