Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ponuđeno im je "100 eura".... !!!! Valjam od smijeha, pa skuplji Šaban Pehilj....
posto su ispravili, da znate o cemu je rijec: http://d.pr/i/lgOM :)
NK Travnik nudi 200 Eura!!! I to odmah, na nevidjeno! :-))
ovaj fudbal sve ide na gore... igraci igraju samo za pare nema da srcem igraju za klub...
Ovaj sto je napisao malo napusen hahaha
http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/psg-ponudom-realu-za-ronalda-rusi-svjetski-rekord---286725.html Kad bi jos ovi "novinari" sa Klixa jos pisali kako treba bilo bi super. Naravno da nije rijec o 100 eura vec od 100 miliona eura. KLIX.BA MOLIM VAS LJUBAZNO DA ODUSTANETE OD KRADJE TEKSTOVA SA DRUGIH PORTALA DOK NE SAVLADATE PREPISIVANJE OD RIJECI DO RIJECI.HVALA.
Puno mu je 100 €, ako spuste na 90 €, ja mislim da bi to bilo realno! :D
Ja cu mu dati nevjerovatnih 300€ da igra dvije sezone za moju zgradu. Dosta su oni iz susjedne slavili, vrijeme je da se mijenjaju stvari.
Da li je 7.5 miliona dovoljno da bi neko prešao u PSG. francuska liga jednostavno nije na nivou španske ali godine lagano dolaze i ako bi odigrao do 2016 to je razlika od 15 miliona a možda i više.
pa dobro kad procitate naslov pise da je nevjerovatna ponuda! Istina!
dat cu mu ja vise da izadjemo da se napijemo!
Više će dati FK Mladi Krajišnik.
Evo dajem ja 150€ da mi cupa travu u basti, moze i kopati.
Kraljevskom klubu bit će ponuđeno 100 eura za otkup ugovora Cristiana Ronalda??????