Obrukao se poput početnika
0
Nevjerovatan promašaj Fernanda Torresa
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E zbog ovoga cijenim Dzeku, on sve svoje prilike koristi :) Mada sa mancinijem i cityem i nema ih bas puno
Nevjerovatno i veoma žalosno od strane sax pa ljudi moji danas je u nogometu bio jedan strašan derbi susret Engleske premier lige i vi dajete ovakav naslov za jedan takav susret ccc bruka od novinara ili da kažem copy/paste ni sam nisam pametan kako da vas nazovem a kada igra Barcelona ili Real tada sijevaju riječi hvale.Vi ste jadovi jedni jadni sax. A šta je sa utakmicom Gl.Rangers-Celtic i našim Papcem seljačine jedne novinarske pih gadite mi se mamu vam jbm novinarsku.
Za njega 50 miliona funti......ovo bi i im i ja masio za 10 maraka svaki dan :)))))
da je džeko ovo fullio bilo bio 220 negativnih komentara
pa desava se i najboljima, niko nije savrsen pa ni on, al zato je zabio golcinu, da je uvjek inspirisan kao kad igra protiv man utd.-a gdje bi mu kraj bio
Covjek nema srece kako je dosao u London. Nebih rekao da nezna igrati, ali baksuz je sigurno. Zato je Raul, Ronaldo, Nistelroj, Elber, Mesi, Ronaldinjo, I more dugih pravi golgeteri.
isti stadion, isti go, isti promasaj, drugi igrac http://www.youtube.com/watch?v=6_A6QHdWcXg
Nemam ja nista protiv Chelsea, naprotiv. Vise bih volio da su oni dobili nego Man utd. Problem je sto su bezveze platili nekoliko miliona funti dovodjenjem Torresa koji nema blage veze u napadu, a bilo je kvalitetnijih napadaca od njega.
ovo je bolje za dzeku
ko da je mus.li.man, poceo da se klanja
nece video da se otvori. ispisuje mi nesto na madjarskom. sta znaci Hiba a videó letöltésekor!
Bogam je chelsea danas igrao odlicno bezobzira na poraz united je nadigran samo je nedostajala relizacija ti vjerovanto nisi ni gledo tekmu nego oanko cisto da napises nesto protiv chelsea.
Nista neobicno za njeg. Kolike su samo pare bacene za ovog propalog napadaca, nemogu da vjerujem da moze to chelsea uraditi. Chelsea vise nema igru, ni igrace kao sto su imali sve vise i vise propadaju.
on kosta 50miliona funti
Ni sam Torres nije mogao vjerovati šta je promašio pa je ostao ležati na travnjaku držeći se za glavu. ja ovo nigdje nisam vidio..a vi???
Zdravo, Igrao sam odličnu browser igru i uživao sam. Menadžer si svog vlastitog tima i takmičiš se sa pravim igračima iz čitavog svijeta. Registruj se, nećeš požaliti! http://www.powerplaymanager.com/r765872/