Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spekulacije su cudo! Iz pouzdanih izvora: Yaya Toure nedostaje Zeljeznicar! Sve bi dao za jos jednu probu xD
Nema od toga nista, kratko i jasno.
ako real proda ronalda, onda definitivno novac je unistio sve sto je ikad bilo pozitivno u fudbalu..
Da svjestan sam ja toga, ali kazem konkretno za real za kog "navijam" iako necu nikad preci preko toga da su tako lahko prodali ozila , di mariju i alonsa a doveli ove neke nabudzene majmne tipa ovog kretena jamesa koji je definitivno novi nasljednik ronalda, sminka, puder, depilacije i ostalo..
nevolim ga vidit
ne volim
neispravljaj me povraticu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj voli M.U haha pa ko ga ne bih volio za 627.000 eura sedmično to je iskrena ljubav prema parama a ne prema klubu.A u R.M vidi nema vise ko da mu namjesta golove pa bjezi na vrijeme.
nemam sestru sreca propade ti fazon imas li ti seku