Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lopta ko lopta
Jao ovog Borga, zasau... hhhahhhhah
@Diamant: Prvo ,kaze se \"diJamant\" a ne \"diamant\", a drugo - dijamantu lopta ne smeta, zato sto nece ici na prvenstvo da igra sa njom....
Srbi i Hrvati smrde
Treba im jednu krpenu loptu sasiti pa nek je ganjaju po livadi koji dan.
hahaha, theb care.... a to je dobro, bit ce boljih golova sa distance :D
ako neko hoce vise golova onda neka gleda kosarku.
Ma žalbe su bile i mnogo prije nego je ova lopta stigla. Logično je da brže lopte najviše smetaju golmanima jer su oni ti koji ih moraju zaustavljati. To će naravno biti nešto teže pa će biti više golova. Više golova > atraktivniji sport > više gledalaca > više para. To je prvenstveno učinjeno zbog SAD-a gdje je nogomet (soccer) prilično nepopularan među bogatijom bjelačkom populacijom, gledaju ga samo Latinosi i jedva poneki jenki. A zna se koji navijači najviše troše. Šta naši stručnjaci-komentatori kažu na to?
hrdjavom kur°u i dlake smetaju.
sta seru oni kako se diamant nije žalio na loptu
jel ovo bombona?
Lici na Asimo-robota.
lopta je extra :D