Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neuer je sjajan momak ali jedan je OLIVER KHAN
ne navijam za barcu neg mrzim real,a barca je bolja duplo klasa za real....
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
Koliko se Svabe boje Spanaca pokazali su u srijedu u po Spanije. Ne navijam ni za jedne ni za druge, al je cinjenica da i kad je Nijemcu 19-20 godina i 30-35 taj je hladan kao spricer, i zato im cesto psiha donosi pobjede. A penali su samo stvar zivaca i hladnog uma.
Sta je Ronaldo fulio. Koji q,ur,a,c vi pricate. Jedino je Ramos fulio a ono sto je Ronaldo opucao je odbranjen penal kao i kod Kake. Valdez ne bi ni za 100 godina skinuo onaj penal. Neur odbranio dva suta u sami cosak dok su Casillasu pucali maltene u sredinu. Jos se kod Lahmovog suta namjestio jer degen nije ni gledao gdje je golman kad je pucao. Neuer heroj i najbolji igrac utakmice, cao kraj rasprave.
Kad smo kod simuliranja evo jedan klip sta Barca radi na treninzima. FUJ http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk
Smiju se jednom štoperu što je fulio penal, a najbolji igrač u zadnje tri godine Messi fuli penal i niko ništa ne sere...
Sada se lako ismijavati, ali sta bi bilo da je Ramos zabio pod precku?
puste mi ga svi realovci bayern vas je odero i to na vasem stadionu zato sutite bt i ima covjek pravo da prica ta hoce
Ne volim Ronalda kao i kompletan Real ali nije lijepo ni korektno davati ovakve komentare. Mislio sam da je Neuer ipak pametniji lik.
Je*o ti Hitler sve po spisku ono žuto, fašističko...
ONAJ KO SE OBRUKAO JE BARCELONA, MOLIM VAS TISINA JER ONO STO JE BILO BRUKA I SRAMOTA!
Neka je mali odbranio penal retardu pa neka košta kolko košta
Senad Lulic nemoj zaboraviti da je marcelu svirao ofsajd a nije ga bilo a to bi bio cisti gol jer je bio sam ispred golmana :) Btw ako iko nema pravo da ovo komentarise jesu navijaci barse celzi na njihovom terenu sa igracem manje odere njih zato šššš
probudi se jutros, i viđoh razbijen kompjuter, a porednjeg lopta lige prvaka sa ramosovim autogramom....
@rajvosa slazemo se u jednom \"na penale ih dobili\" izvukao se real u regulranom toku :D igrali 20 minuta i misle dosta steta sto robben nije pogodio prazan gol kad je trebao :D pobijedio bi bayern u regularnom toku :)
Vidi decka sto se kofrci :D Moras josh pure jest da bi stigao Ikera :D Ali bar si za 15 klasa bolji od rahljavog Valdeza za kojeg je i Nemanja Supic tito za branjenje :D A predmet ismijavanja je farcelona, od chelsea ispast, Boze... Zar su maloumnici vec zaboravil clasico od prije par dana :D