Nezadovoljni navijač se osvetio
0
Neuer dobio šamar tokom svečane parade
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to nista kolku moja tetka sisu ima
ovaj golman nije zasluzio samar za svoje zasluge i silne odbrane koje je dao Schalkeu! Odlucio je otici u drugi klub jer je svjetska klasa a realno Schalke nije klub ranga kakav je Neuer. To je isto kao da su navijaci Wolfsburga pretukli Dzeku jer ode iz Wolfsburga. Jes da je on otisao u drugu ligu al to je samo zato sto Bayern nije htio dati 40 € za njega!
dortmund ce sljedece sezone pusiti ku.rci.nu bez sahina, al i da ga imaju pusili bi ga opet... jer dokazali su se oni u drgom dijelu sezone kako igraju... jedinu dobru partiju su pokazali protiv Bayerna, a ostale su igrali ko krasulja repom.....
mog\'o mu je pi..u razbit...
@lopata 2 recenica ti je poprilicno de.bil.na , tako da se tu nema sta puno kontati. U jednoj recenici ubacio si toliko mrznje i frustracije, da je to nevjerovatno. Sjedni, oguli jabuku i razmisli kakav si ti to covjek. Dobar nisi sigurno.
hahah kako si ograničen i ko fol liberalista. pacifista nisam ni mislio na Neuera liČe kontaš sporo pročitaj rečenicu još jednom, onda je prepiši na papir pa razmisli šta bi mogla da znači i na koga da se odnosi liČe.....
Nije Neuer švabo, raspitaj se šta to znači...
ja ovih švaba stoka prava gori od s.r.b.a
Nije Neuer švabo, raspitaj se šta to znači...
neka ga je dobio mamu mu je*em svabsku
nije mu jasno!
Tasim! :D
ljubi dada
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAH KOJI KRALJ