Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISKORISTILI PRILIKU DA POBJEGNU OD SJEVERNOKOREJSKOG REZIMA!
zasto ne dozvoljavate komentare za utakmicu Srbija-Njemacka? da je slucajno Srbija izgubila kako bi se papci nasladjivali pravo ste jadni
heeeljp, baznia, heeeeeeljp.
Kada vec prezentirate ovakvu vijest onda morate objaviti i demant iste kada se pojavi. Koreanci su sada svi na broju.
Ovako i srbi sa pala kad se docepaju sarajeva, svaki par dana po jedan nestane, i nema qurca da se vrati nazad ... :)
kretenu ,yebo te papa,zastitnik pedofila odvedi ga kuci nek\' ti \" decicu \"pomiluje po glavi ili necem drugom kad ga toliko volis !!!!!!!!!!
ma docepali se ljudi slobode,pametni!!!!!!!!!!
prejaki ste, bili bi prejaki u takmicenju fulsh informacija na netu.
http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5g5PFCOzuhqO8IagmAGAr14qZg8BwD9GDP6G00 Evo pogledajte... igraci uopce nisu nestali... kako mozete takve gluposti pisati ccc.... sad ovi seljaci bezveze psuju nevine
Ma odakle vi to informacije nalazite Sa-X? MAlo bolje istrazite pa napisite nesto. 4 tih koreanaca nisu nigdje nestali, vec je bilo do tehnicke greske i izjavili tih cetvoricu kao da su odsutni na utakmici.
ne vjerujem da su prebjegli...znaju oni tacno sta bi se njihovim familijama desilo u slucaju da oni prebjegnu...
Evo ih ko Fazla!
Baš mi je žao, jer zaista su mi u utakmici protiv Brazila prirasli srcu, borili su se kao lavovi..i bilo mi je žao na kraju što su izgubili, ali mislim da će dobiti Portugal :)
familije ova cetiri tipa... mislim da ce ih sve pokasapit
r.i.p.