Nije mu ovo trebalo
4

Nervozni Perišić gurnuo dječaka koji skuplja lopte i izazvao bijes italijanskih medija

Klix.ba
Foto: Printscreen/Twitter
Foto: Printscreen/Twitter
Hrvatski nogometaš Ivan Perišić našao se na stubu srama talijanskih medija nakon što je u finišu meča između Cagliarija i Intera gurnuo dječaka koji skuplja lopte kako bi što prije izveo aut.

Inter je poražen u prvom meču 26. kola Serije A na gostovanju kod Cagliarija rezultatom 2:1 čime su ozbiljno ugrozili treću poziciju na kojoj je još uvijek nalaze, a posebno nervozni gostujući igrači bili su u finišu meča.

Tako je Perišić u pokušaju da što prije izvede aut u 96. minuti odgurnuo dječaka koji skuplja lopte, a njegov potez osudili su gotovo svi talijanski mediji, posebno iz razloga što Perišić često u dresu Intera ne igra ni približno kao za reprezentaciju Hrvatske.

Perišiću je meč protiv Cagliarija bio jubilarni 150 u dresu Intera, ali ga zbog poraza sigurno neće pamtiti po dobrom. Inter je oba pogotka primio u prvom poluvremenu, a jedini strijelac za ekipu Lucijana Spallettija bio je Martinez.

Hrvatski krilni napadač krajem januara dovodio se u vezu s prelaskom u Arsenal, ali se na kraju taj transfer nije desio i Perišić je ostao u Interu s kojim će pokušati izboriti plasman u Ligu prvaka.