Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SABA CE AKO NISTA UBIT PARE NA KLADIONICI
Znači... Bikini...
Sabic je bio dobar fudbaler. Omalen, okretan i dobar tehnicar. Predkraj karijere vratio se u Čelik, a razlika u njegovoj igri i znanju u odnosu na druge igrace koji nisu igrali vani je bila bas velika. Kao igrac je bio dosta temperamentan a danas kad komentarise utakmice izgleda dosta mirno. Iz Čelika su nekad dolazili dobri igraci a danas je ostalo samo ime jednog kluba koji je potonuo i kojem nema spasa.
Zvijezda nema za kifle rastjerali su svu djecu iz kluba namju ni jednog svog igraca nemaju nece da ih gleda raja u Gradaccu je zanimljiviji seoski fudbal 5-6 lige sve srbi igraju u Zvijezdi koji su tu dosli radi 800--900 km plate i kurcenja po gradu
Zvijezda nema za kifle pa onda daju Srbima platu od 800-900KM hahahahaah koje gluposti pises, jel se cujes?
Haj super sad mozda nece davati onakve hejterske komentare kad ga zovnu na bht
jeste vidjeli sta znaci 2 godine komentara na tv-u
nije ni cudo koliko je visio na tvu
E sad ce pravi komentar dat reprezentacije. Nije mala stvar 'Zvijezda' (jest da je iz Gradacca).
ovaj nermin propao kao muda kroz bokserice