Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno rođeni...
"...a INTENCIJA je da mjesto u Skupstini..." Jel' to od "intention"?? "NAMJERA"! Lijepi nas jezik!
@ ateist Bilo je to samo zapazanje, konstatacija. Jezicki osjecaji variraju...ali ima rijeci koje "zuljaju" jezik. "Strshe" iz jezika. Nije vazno da li poticu iz engleskog, latinskog, ili,...., sanskrita. Pomenuta rijec je, svakako, "uljez" u nas(e) jezik(e). I ocigledno nesto novokomponovano, sto recimo sluzbeni jezik bivse nam drzave: srpsko-hrvatski, odnosno hrvatsko-srpski nije i nebi trpio. Ni pod razno!
Velez sa N.N. moze jedino u prvu ligu federacije kakva europa kakvi bakraci
SLIJEDI BORBA ZA OPSTANAK....LAGANINI...
Nikšića poznaje cijela Federacija kao (hahahahahaha) ne mogu biti toliko nekulturna pa napisati kako ga poznajemo i on nas više ni sa čim ne može iznenaditi čudim se ovoj dvojici sa njim, zašto, pa oni su fini, zdravi sportisti, baš im nije trebala ova slika.
J.be se Nikšiću, njemu dobro, on se umije uvaliti gdje ima love, veseo, bezbrižan, bezosjećajan i gleda samo sebe i svog brata. Federalna vlast plače, vapi za ovakvim likovima.
Sa novim Upravnim odborom pod Bijeli brijeg.
reko sam uvijek, ovaj Niksic je jedan od najboljih politicara sto imamo
Ode Velež u stečaj majko moja mila......:(
jel to cilj velez strpati u devetu opstinsku ligu?
a sto SDP-ovci minuse pucaju :)
Velež je jedan od boljih hrvatskih klubova.
hajde velež zabi go zabi go da duvamoooo daa duvamooo da duvamoo