Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najveci narkoman i alkoholicar u gradu Sarajevu bio dok je igrao odnosno dok je bio clan Sarajeva !!
Bolje da si skupljao lopte u njemackoj nego dosao ovdje.
hahahahaahhah Husić misli da će hrpetinom igrača uraditi nešto.. Tako se rezultat ne pravi, već se radi sistemski i planski. Ovo Guardiola ne može uigrati, a kamoli jedan Starčević.
tuzla city će harati ko man city.
Je li ovaj kraj njegov otac ili menadžer, a sudeći po izgledu prije da je neki portir iz Azmirove firme
Ma možete se vi nazivati i Los Angeles Galaxy, za mene ćete uvijek biti FK Sloga Simin Han (predgrađe Tuzle).
I sta sad, kakve veze ima to da li je predgradje ili grad u pitanju sa ovom vjescu?
Tuzla City dođi i ti, u ovom slućaju ako si izdrndani polovnjak iz treće lige Njemačke..
Smećar od igrača
Imam osječaj da je ovaj Husić počeo kupovat i gomilati igrače onako bezveze, samo da je više igrača.Nije da nije solidno pojačnaje za našu kukuruz ligu ali koji će ti racku ako će grijat klupu.
@Rlc77xxx što bi grijao klupu, ko to ima bolji na njegovim pozicijama u Simin Hanu? Ne gomila čovjek igrače nego se pojačava jer zna da sa igračkim kadrom sa kojim je ušao u ligu ne bi mogao prosjediti nikom. Eh sad, što nije dobro jeste da je puno novih igrača i to je uvijek teško za uigrati u kratkom vremenskom periodu