Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja patetika.On podnesenpa.mu oni ko fol ne usvoje ofirno
Joj suplje. Pobijedio jednu, kofol podnosi ostavku, ovi ce mu odbiti - a sve u funkciji grupisanja pred derbi. Klasika s lijeve strane Miljacke.
Ovaj čovjek je živio Želju. Kad ulica krene da vodi ekipu ovo se desi, a kad ulica vodi tada imas minus par miliona na računu... Mislio sam da će Željo sa ovim čovjekom taj minus za par godina svesti na nulu i krenuti graditi pravu ekipu. Želim da se vratite tamo gdje pripadate. Pozdrav od Veležovca.
Joj suplje. Pobijedio jednu, kofol podnosi ostavku, ovi ce mu odbiti - a sve u funkciji grupisanja pred derbi. Klasika s lijeve strane Miljacke.
Ja Papka i seljačkih folova, dabogda im bio dozivotni trener.
Da je pametan još davno bi skpnt'o da ga je dosta, i previše... Sretno ti bilo, ine vraćaj se nikad više...
Eno Nikica u Skugricu, slobodan ko ptica...
Naravno ostavka kad nemas pojma,podao je to a ne gluma frizure solufi cuda.
szatistika sve kaze idi brate a ko te podrzava taj nemisli dobro Zelji
ne nego racun kluba sve kaze, ne mozes pitu od eksera praviti, prvo kupi meso pa ces vidjeti pite
Ma Basicu je puna kapa svega...odlazi kao pobjednik kompletne price oko Zeljeznicara...sretno Basicu u nastavku karijere...ako te ubjede da ostanes onda ces pokvariti svoju pricu koju si napravio...sretno lafe
Joj suplje. Pobijedio jednu, kofol podnosi ostavku, ovi ce mu odbiti - a sve u funkciji grupisanja pred derbi. Klasika s lijeve strane Miljacke.
Kad u odbrani imas panjeve i pregazene igrace, stare skupa 80 god ... a to niko ne zeli da vidi, onda imas ovo sto imas. Basic je najmanje kriv za stanje u kojem je Zeljo.
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
Odlican amaw da nas zavali jos koji milion, ne s...
na kurcu te nosim nosim
Ponudio dnovinari, po-nu-di-o...
Opet predstava za plavo pučanstvo 🤮
Treba otjerati ove šarlatane sto primaju platu a igraju ko p____ a ne Nermina i dati omladinskom pogonu sansu oni bi grizli ko lavovi.
Dade ostavku a taman ušao u formu 😂😂
Realno i objektivno da covjek zna posao ali sa ovakvim igracima cuda ipak nisu moguca. Za sve treba vrijeme pa i za sastavljanje ekipe. Zasto ga sada zalite vi koji ga iz dana u dan omalovazavate, psujete i kunete. Moze Basic otici ali zapamtite da boljeg necete naci, a sa ovim igracima ne pomaze ni Klop.
Nedaju mu da busi lopte 🤣