Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@FCB ne govori da smo navijaci od jucer jer u BIH ima navijaca i simpatizera bvb kao i bayerna stim da mi volimo svoj klub i kad su dobri i losi i ne govorimo drugim zasto vole klub to se jednostavno osjeca........... nerlingeru igrao si u bvb i samo si nas ukopavao sreca pa nisi dugo trajao..... BVB09
Zalio Kloppa tuki za ovog mulca , Klopp ue titulu pa ti sviraj qr*u :)
Sta to bolan pricas, neznalico jedna? :) Ja navijam za Schalke, ali Dortmundovi navijaci su 100x, ako ne 1000 puta vjerniji od Bayernovih. Uz to 10 puta brojniji, glasniji, organizovaniji... Atmosfera na Bayernovim domacim utakmicama na Bayenovoj tribini je uporediva sa recimo atmosferom Sirokog na domacim utakmicama :) Nema ih ni 100 da navijaju ;-) A ovo sto dolazi na gostujuce utakmice je sve ruralna, retardirana, iskompleksirana stoka koja treba taj osjecaj da su dio neceg pobjednickog. Luzeri :) p.s. Kupujte (navijajte za) domace ;-)
Ne navijam za Dortmund, ali ko je ovaj celavac da kritikuje trenera ekipe koja je njegovu 10 puta skuplju 2 puta u sezoni pocijepala ko mokru novinu? Koja arogancija! Pokusava da glumi onog svoh psihipatu Hoennessa ;-) Zelim Bayernu sve najgore sa ovakvim ljudima!
Hajde ba sad ste se digli fol navijaci Dortmunda i fanatici prethodnih godina vas nigdje nije bilo sad odjednom neke fan stranice ovo ono kakvi su to navijaci navijaju samo kad klub pobjedjuje.
Ko te jeb...Nerlinger-U? Svi sad zavidni ...FAk ju
mogu da ga klopu svi puse iz bayerna
joj pravi njemci...