Revanši osmine finala Lige prvaka
0
Nerazzurri puni samopouzdanja, Bavarci spremni za Basel
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ aaa jarane nemoj se ti kladiti vise cuvaj pare za nesto pametnije ili ako vec moras nemoj na basel nesto ti ne leze :)
ja na basel igram, 2 puta sam igrao protiv njih , protiv manu i proslu sa bayernom. oba puta popusio jer su obadvije dobili- hem, dobro igraju., tako da na njih tipam
Prolaze svi osim Chelsea...
Nisam uzeo dnevnu dozu tableta tako da sam malo nebulozan i pricam ublehe
mostarac ak si tako siguran uplati 1000 maraka na prolaze...ha ya...ako imas petlju...znas i sam da je LP sumnjiva karaktera moze se stosta desiti. ovaj inter igra toplo hladno...nikad se ne zna hocel pobjediti ili izgubiti dok bayern ima povredu nekih igraca ali basel nije ekipa za baciti uvijek u LP mora biti neko iznenadjenje, a za sutra ce biti sutra ne bih da komentarisem ;)
Veceras domacini prolaze 100 % iako bi ja volio da prodju Marsej i Basel
ma prolaz basela i intera
prolaze inter, bayern i sutra chelsea i real!!! zapamtite ovo i trpajte pare ;)
FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igracu hendikep na bayern pa sta bude.....