Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije za crveni ali ni onaj gol za 3:1 nije bio ispravan. Interu je priznat taj gol, koji ih je odveo u finale, pa je ovaj crveni bio najmanje što je UEFA mogla učiniti da se iskupi. Inter sinoć nije igrao. 10 igrača u krugu od 25 metara od svog šesnaesterca (1/4 terena) nije nogomet. Valdes (golman Barce) je zadnjih 20 min. ispucavao lopte sa centra. @hemo - Psiholozi su dokazali da \"Ja to mogu, ja to mogu\" ne pomaže :)
ako je nepravedno ponisten gol bojana, onda je i gol piqea bio iz ofsajda :D.. u prvoj tekmi nije bilo penala nad alvesom jer kad je snajder uklizao samo je dotakao alvesa bez namjere i to niej penal.. smatram i alje a barca igra najljepsi fudbal na svijetu al dosta je bilo kredita od sudija.. sjtetite se samo protiv chelsea.. inter zasluzio finale..
nije pep nikakav trener, zasto ne pokaze nesto u nekom slabijem klubu? mogu i ja biti faca u barceloni gdje su same zvijezde itd. ne mozes bas lako gresku napraviti u sastavu ili formaciji, ili se barem ne vidi posto imas messija koji predribla svakog...
Smijesan karton... presmjesan. Treba kaznit ovog levata sto se valja...
E pa vidis zato su i bolji treneri jer su prošli sve i svašta, od vođenja \"malih\" klubova gdje su imali extra rezultate pa sad svo iskustvo promjenjuju u \"velikim\" klubovima.
@Real E moj jarane, i ti si sa nekog drugog svijeta pa sta su uradili Murinja, Ančelotia,Lippia,Hidinka u svojoj prvoj sezoni ko treneri ili jos bolje koji su tim trenirali a koji Pep trenira, jednostavno pricas glupost ukratko
Barca pravi supci! Bilo bi tragično za fudbal da su i ovaj put na guzove prošli dalje. Fudbal nije samo igrati lijepo. Ko se baš razumije u taktiku vjerovatno je impresioniran taktikom Intera jer se može puno toga naučiti, a za one za koje se mislilo da su \"nepobjedivi\" dobra taktika čuda pravi. Gvardiola nikad neće biti na nivou jednog Murinja, Ančelotia,Lippia,Hidinka.
pu daglej glumca mamu prco a isti taj buskets je 4 teza prekrsaja od ovog napravio i jedva dobio zuti pa to je jadno kakav ba go mililta ofsajd kakav je onda bvas sinoc ???? a igra ruikom jeste ustopoo je lik rukom ne serite kako vas nije stid sudija vas fol zakino JADNI STE!!!!
Gleda kako je sudija blizu ? Nemate osjecas za prostor :):) Gleda prema klupama -.- I nemate sta pricat, Inter se za svaki dodir valjao po minutu ;)
hoces na kur.ac
da nepravedan crveni,ali cist go bojana ponisten,milito dao go if ofsajda, penal na alvesu u prvoj utakmici........... recimo da je izjednaceno mada ocito nije,ali eto! i ne shvatam, zar ljudi nemaju oci pa ne vide ko igra fudbal (i to najljepsi i najbolji ikad) a ko se tuce i parkira autobus ispred gola, pa je posve logicno i da sudije nekad naginju, jer je u interesu svih (osim naravno pojedinih zavidnih ljudi) da barcelona igra uvijek u zavrsnicama osvaja trofeje,jer cu ja dati prije 1000 eura da gledam barcu nego 1 KM da gledam inter!
POGLEDAJTE MOLIM VAS KLIP NA 0:15 !!!!! Pi.čka vam materna ciganska htjeli ste opet proc jel e pa ne moze a ja nabijem UEFU na k... za ovo sto radi svima koji igraju protiv Barcelone, u Primeri je ista situacija ne znam dokle vise..
velika nepravda