Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje i to nego pornić
Odlican posao Woodwarda. Zamjena, be dodatnih para, Mkhitarijana kojem nije isu u Unitedu, sa Sanchezom koji je dokazao da zari i pali u svakoj ligi u kojoj je igrao. Plus sto je jedan od najboljh igraca u Engleskoj.
Da nije Nazif Mujic
dobrodosao u najveci klub u engleskoj
Razvukla se trakavica kao zvaka. Kao da dolazi sudnji dan iscekuje se
Pa? Svakako ce doci. Umjesto da se zahvale liku 😂
ma ko je ba vise alexis kitta igrac...u cemu je fora...nije li precjenjen...jel to on zabija ko ronaldo i mesi? kolko titula ima kod kuce? jeste i dosadni vala...fudbal postaje veliki brat..
e moj debilu
vlaho...e moj konju jebbem ti matteresinu i tebi i njemu i junajtedu
https://pbs.twimg.com/media/DUJhZ7AWsAECenK.jpg
skriveni tip mu ide ime na fejsu nadjite ga
i ptice na grani znaju da je transfer gotov, zbog čega toliko buke
Jer imaju dogovor sa skysports da se to što duže odugovlači i da se od toga pravi spektakl. Ne vjeruju mi ljudi da je to razlog, ali treba sagledati mnoge transfer sage u engleskoj u zadnje vrijeme. Coutinho-Barca, sad Alexis, pa Pogba onda... Kao da su potrebna 2 mjeseca da se klubovi dogovore oko iznosa i plate... glupost.