Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaho.ajd budi nas selektor!
od kad postoji SA.x.Com nisam cuo glu.p.lji komentar od ovog iznad Modrica, pa ti covjece nisi normalan il imas 7 godina hahahahaaha e moj retardinho Vaha je carobnjak, od dinama ce napraviti evropsku ekipu
@Modric Modricu koliko imas godina? Ne lupaj gluposti o covjeku koji ima Orden Legije Casti. Mogu ti ostaviti svoj mail pa da ti objasnim neke stvari.
@kele mozda je covjek rodjen na polovini od druge polovine koja je bliza mostaru izmedju mostara i jablanice, sto tehnicki ispadne treca cetvrtina gledano od jablanice ili prva cetvrtina gledano od mostara, pa zbog te blize blizine mostaru, nego dalje blizine jablanici, na vahu novinari tehnicki gledaju kao na mostarca....!!!!!
jao kad vako neuki ljudi pisu clanke.. ii nemoj te vahu prepisivati mostaru kad je covjek iz JABLANICE!!!!!!!!!!!
A zasto niste naveli jos neke od instrukcija naseg Vahe koje je uputio svojim pulenima u svlacionici? I zasto niste naveli da skoro nas Wolfsburg naseg Edina Dzeke i donedavno naseg Zvjezdana Misimovica ne igra ovo prestizno evropsko takmicenje?
daj bolan koja Kroacija kad je to bio tim.
Ta euforija i lažna ložiona na nekakav dinamo zbog jedne pobjede nakon 10 godina će brzo da splasne.Radi se o klubu koji je u rangu Sarajeva ili tuzlanske Sobode te Širokog Brijega i smiješno je da je Vaha spao da trenira jedan trećerazredni klub.Pa on ne može u Francuskoj sad da dobije ni drugoligaša ,a o treniranju kluba iz prve lige zemalja petice može da sanja.
Veze Paok nema. Dinamo fizički i tehnički bolja ekipa za klasu, jedina greska sinoc je bila preoprezna igra od strane Dinama, kao i prevelik respekt prema Paoku. U zagrebu ce biti 3-0. SAMO DINAMO!
Samo ću zaurlati: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA exw trela mes sto myalo OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PAAAAAAAOOOOKAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemate veze s vezom ni jedan....Nas Vaha je u pravu 100% Dinamo je bolja i zrelija ekipa od paoka izgubili su neposteno bili su za nijansu bolji.
OOOOOOOO PAOKARAAA, exw trela mes sto myalo. Opou kai na paizeis panta 8a s\' akolou8w, gia sena 8a pe8anw kai gia sena mono zw. OOOOOOOO PAOKARAAA exw trela mes sto myalo..... Ne volim grčke timove ali za navijanje svaka čast, a nisu toliko ni loši možda čak za nijansu i jači od Dinama.
Šta hoćeš da kažeš,da PAOK nije dobra ekipa???
Nije ni igrao protiv Barcelone nego PAOK-a, zato ne seri :)
Daj ba Vaha ne seri nisi trener Reala nego Dinama