Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa Pujdom do finala !!!
Pujde su inače, redovne pojave na BiH terenima (tekmama)...Al iskreno, domaći nisu, kao ovaj - nekulturni :D
To je cuko je vlah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledaj kiksera, vidim ja nema njega na klixu, otiso covjek na odmor :D
otiso cojk u Brazil da navija za Zmajeve nase :D
Mora da je negdje ograisao :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Bijeli Cuko :"pssst..,Borce ,okreni se!" Borce Sredojevic (sav u cudu,krsti se..) : " Pas koji govori!!!???" Bijeli Cuko " To sam ja ,Milorad Dodik,ma sto radis tu,nema Bosne" Borce Sredojevic: "Ma sta seres tu ,pasce jedno !"
što se tiče fudbalske repke kad god neko prne vi to objavite, a kad je rukometna, ništaaaaa! Medijska podrškaa 0
kad vidim sumu oko terena da se mora ici po loptu,kad vidjeh onaj kafic od onog naseg na plazi...sad jos ovaj sto kraj stadiona uzgaja koze kontam jeli iko jos izabro ovako luxuzno mjesto za bazu :-)
usro se kad je vidio avdicu
Malo im "pognojio" teren...ipak trava će bolje rasti :D
Dobrih uslova za trening, farma u blizini, pas na stadionu, brdo policije u državi protesti zbog SP. samo nek se zdravo vrate. Jadni roditelji ovih naših momaka, sigurno lude od brige.
Joj pujde bacio kakicu laganu. Ja fotografa sliko ga kad mu je vena kenjara iskocila :))
U Brazilu kažu da Pasje govno donosi sreću :)
pasce ko pasce... mexicki favelar ili bosanski avlijaner... zapisava i kenja dje god stigne... bez srama od drugih...
Haha, blesavac, sad im je kao da su kući :)
Sere se na igru nase repke. :D
argentinski špijun!!!
Brazilski tornjak.
avdukic isti fuad mlatisuma