Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada covjek radi dobar posao s Dinamom i treba biti placen...Svaka cast i njemu i Dinamu...
@VelikaBH Uze im srbo dobru lovu. Dobar je trener, ali za nase podnevlje previse. Nema garancije, da ce sljedece sezone plasirati ni u Ligu Evrope, a ne u Ligu Sampiona. Ovdje se napravi rezultat, a lova se uzima po Aziji i Zapadnoj Evropi. Ovdje je vjerovatno neko iz uprave, dobar par stotina hiljada .
Kada radi kako treba, to se i plati
Vrijedi tih para.
Nešo Srbine!!!
Tek su se rijesili onog kamenjarskog srbina Mamica, a evo odmah dovedose drugog srbu.
Nema se sta pametovati skida se kapa ovom covjeku pruza sve Dinamu a Dinamo njemu
Kod nas treneri rade iz ljubavi ne za pare 😂😂😂😂😂
Uze im srbo dobru lovu. Dobar je trener, ali za nase podnevlje previse. Nema garancije, da ce sljedece sezone plasirati ni u Ligu Evrope, a ne u Ligu Sampiona. Ovdje se napravi rezultat, a lova se uzima po Aziji i Zapadnoj Evropi. Ovdje je vjerovatno neko iz uprave, dobar par stotina hiljada .
Najplaceniji trener u nasoj ligi godisnje ne zaradi koliko Bjelica mjesecno... 😂😂
Dobar trener!
to vise od budzeta fk sarajeva?
Kad i kod nas budu pošteno plaćali igrače, trenere i trenere mlađih uzrasta koji pošteno, odgovorno i disciplinirano rade i treniraju imaćemo i mi uspjeha. Ali kod nas se ne plaćaju dobri radnici koji se zalažu, ostvaruju i doprinose.
Ovo pokazuje kolika je razlika Dinama u odnosu na sve klubove s prostora bivše države s izuzetkom Crvene Zvezde.Pravi menadžment s jasnom vizijom i BH klubovi će moći doći u najmanju ruku do grupne faze EL.
@bhcroat Tek su se rijesili onog kamenjarskog srbina Mamica, a evo odmah dovedose drugog srbu.
U bih nijedan igrac ne vrijedi 1.5m hhahaha