Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je cisto ko suza. igrano rukom - sviran penal uz crveni karton. Gyan promasio penal - kaznjen ispadanjem.
to je to, sve receno, niggaz zasluzeno ispali, forza uruguay
Činjenice: - Gana je se penalima provukla kroz grupnu fazu, posebno je bila oštećena Australija u tom njihovom \"Penal putu\". - Urugvaj razvalio sve što mu je na put stalo. - Akcija gane u utakmici sa Urugvajom, prije nego što je dosuđen penal bio je Offside, to sudija nije vidio. Na osnovutih činjenica, sretan sam što Gana nije prošla... jer me prosto nerviraju takve ekipe, kojima se šilji od početka prvenstva...
Sta ste vise dosadni. Okanite se covjeka vise. Uradio je sto je uradio, i kaznjeni su bili i on i njegova ekipa, njemu crveni i utakmica zabrane, a protiv njegove ekipe je dosudjen penal u zadnjim sekundama utakmice. K\'o sto mu rece selektor, nije znao kako ce se zavrsiti. Gana svakako nije zasluzila prolaz dalje. Ko je jos vidio promasiti penal u zadnjim sekundama produzetaka?
kakvi prevaranti.... normala potez, nigeri su imali penal za polufinale, pa opet penale, isfurali se, nisu prosli i sta sad? navijam za urugvaj do kraja
istorija se ponavlja. urugvaj nikad za nikad regularno dosao do polufinala ili finala. cak su i svjetska prvenstva osvajali neregularno. oni stariji ce se sjetiti da su znali i ljudi oko terena uguravati protivnicima loptu u gol, a i tad se to smatralo regularnim, kao i ova ruka sa zvukom sirene.
@zgembo adi... al covjece i ti mozes pametovati jbt, igrao covjek rukom dobio crveni i to je to, takva su pravila, nikom pravila ne zabranjuju da im igrac igra ne smije igrati rukom...covjek je heroj svaka mu cast, da je Bosna onako prosla dalje ja bi mu dao uilicu da se zove po njemu, ma kakvu ulicu GRAD :)
Baš kao što selektor reče, bilo je instiktivno. U jednom trenutku je bio tragičar, u drugom heroj i to je to. Kazna: ne igra polufinale, može li veća? I to protiv Holandije gdje zarađuje kruh, i to kako. Preko 40 golova u dresu Ajaksa, respect!!
jest vala, cojk je u pravu ...ko sto rece mirza, ja bi pojeo loptu da sam bio na njegovom mjestu. ma ne jednu dvije, pa kad kasnije ne bi ni igro to polufinale ili finale. ma heeej... a jest ona utakmica bila prava drama. za ne povjerovat ...
Znaci onda u buducnosti svaka ekipa bi trebala da stavi po jednog igraca na svakoj stativi u zadnjim minutama igre tako da bi ova dva igraca mogli da pomognu golmanu i budu spremni da odbrane rukom ako je golman nebude mogo odbranit.
ma majmunu treba zabranu roknut da neigra 6mj ako je ono sportski i korektno onda ne znam.....urugvajci su obicne varalice i nadam se da ce im holadnezi napunit mrezu do vrha
U pravu je covjek...Ja bi je i pojo da bi Bosna dosla u polufinale...