Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgubili, bjeni, iscerani 🤣
Ovi bakirovci agresivni kad gube !
Materi svojoj lomit stolice i silu provodit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klošari sa sjevera
hahahahahq samo batine dobivaju em od Manijaka em Red Army em policije hahahaha
Ovo se ne zove nemile scene. Ovo se zove bjezanija.
Kada horde divljaju po gradovima gdje su većina Bošnjaci, onda su divljaci, a kada divljaju u Širokom onda su paćenici, jadni moraju se braniti, inače su kulturni itd. Barem se tako da iščitati iz komentara
zamisli zemlju u kojoj se navijack skupine skupine zovu manijaci, horde zla... zamisli zemlju u kojoj je dopusteno da se na stadiona okupi banda i pali baklje, baca predmete na stadion, tuce se, pravi nerede... sve ti bude jasno kada vidis te neke stvari. u enegleskoj dignes srednji prst i dobijes 5 godina zabrane ulaska na stadion. u engleskoj se inace igra vrhunski nogomet
A.C.A.B nije bitno koja si navijacka grupa, ako si bio na gostovanju u Zenici, znas o kakvoj je policiji rijec, kako su ljuti, nadrkani, vole da tuku, jos zeničani sa Istoka, psuju Markale itd.... Smrdis ZenicoooooOOo !!!!
Samo vam kosti polomin! Nigdje veze sa fudbalom
A vidi torbica sto bjeze.
Gledaj seljakluka i onda ce sutra biti kako su samo sarajlije gradjani, kulutura, carsija…svi ostali su doslje, seljaci. A vidi se i prilozenog nema vecih krkana od njih. Fuj stoko, fudbal je ovo. Pobijedio bolji, cestitaj i idemo dalje.
Najveći seljaci
HAH HA !!!
Kako nemile,to su najmilije scene,da se državni paraziti tjeraju
Kakvi državni paraziti. Ti mora da si bio u SA zadnji put za Olimpijadu, jer bi inače znao da preko 90% budzetara u Sarajevu NIJE iz Sarajeva nego iz drugih kantona koje zapošljavaju njihovi zemljaci. Sarajlije od tih "zemljaka" ne mogu u Bingu da se zaposle a kamoli na državnu sisu. Veze ti nemaš sa realnošću, ali bas veze nemaš.
FUK Sarajevo.
da nisu ušli specijalci ovog momka bi uništili,samo što je rekao ne psujte igrace
Evo zbog cega 90% raje uopste ne dolazi na utakmice.
Debili, navijaju odlično cijelu utakmicu, iako su bili brojčano dosta slabiji i onda nešto fol okreću leđa igračima Sarajeva, nešto oni neki turci-palci, njima neko treba račune polagat. I oko toga je nastala frka i tuča između njih. Mi Veležovci fino applauzom ispratilii igrače Sarajeva, momci dobeu utakmicu odigrali.
Bio sam na sjeveru i svjedok sam da 80% ovih koji su ostali do početka tučnjave bi ostali da gledaju dodjelu pehara, ali zbog par pojedinaca je nastala ova situacija. A što se tiče igrača, ništa bolje nisu zaslužili, najveće investicije, najveće plate, najveće cijene, najbolja pojačanja, a nisu u stanju Evropu izborit. Okretanje leđa nije bilo samo za izgubljen kup, nego za čitavu katastrofalnu sezonu.
Joooj ovi pitari ne mogu bez batina.Gdje god odu traze i dobiju batine cuvene HORDE ZLA