Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glup mu je potez...ne znam sto hoce da bude rezerva,kad moze u nekom drugom klubu biti starter svaku utakmicu...znamo svi da jedan veliki Petar Ceh izvisio, jer je klub napravio dogovor sa Kurtoom da on brani kao starter...a ovaj sad dosao u Celzi...
A ti si ono prvi golman Reala? Vodi svoje brige.
glup si..vidi se da veze nemas..pa bolje biti rvi izbor u npr. Liverpoolu nego biti vjecno na glupi u Celziju i cekati da se povrijedi prvi golman ili kup utakmice..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
valjda veliki covjek i sjajan golman... mislim ono...
popravljam kisibrane
Ljudina, da je vise ovakvih kao Asmir da predstavljaju nasu drzavu bilo bi sjajno!
Eh da je gdje bi nam kraj bio, bili bi prebogata drzava jer mogucnosti razne imamo samo sto ih ne koristimo, ustvari gledamo da ih sto vise unistimo. Ovako blesavog naroda nema nadaleko.
Sa celzijevom odbranom nece ni ping pong loptica proc....
Ma šta čoek, ljudina !