Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet se pokazalo da je Sarajevo jedini klub iz BiH koji ima muda da napravi nesto u Evropi.
nemanja fahro bilbijaaaaa....
Nemanja kralju, odlicna partija, cestitam, cak i kad te nece gol nema ti se sta prigovoriti jer ostavljas srce na terenu, to Horde cijene i samo tako nastavi, golovi ce doci!
Jel ovaj Nemanja posti? Ne može gola dati! :'(
Nemanja srbine Horde su uz tebe.
Evo ga nasao Sam te HaHaHaHaHa Cuj balije: Nemanja srbine, horde su uz tebe! Ce do vam uzima pare, a iza ledja jebe majku balijsku, a bosnjo usrd opkoljenog sarajeva, Nemanja srbine horde su uz tebe HaHaHaHaHa Puuuuuuu majku ti hebem glupu balijsku
Šta si me našao? Hoćeš da se nađemo uživo tata te yebo smrdljivi?
jos da se hoces sjetit nekih izjava od prije par godina,bilo bi sjajno...
To brate Srbine
OPRAŠITE ME
Kakve je igre pružao u Borcu, a u Sarajevu tanko, ali valjda će proraditi u ovoj sezoni. :)
polako, dok sve legne na svoje mjesto. cijela ekipa treba da proradi tek u ovoj sezoni, iako je sarajevo sa jarnijem samo gubilo vrijeme, ali da se nastavi forme od kraja sezone, mislim da je zadovoljavajuce.