Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došao da podrži brata Džeku. Svaka čast.
Nemanja i Edin 🇧🇦
Bilbija jedan korektan momak,koji kroz karijeri nije imao nikakvih ruznih situacija,a uz to i najbolji igrac bh lige,respekt
Imao je itekako ruznih situacija ali je sazrio cim je otisao iz Banja Luke
Najpodcijenjeniji igrac u BiH
Gospodin Nemanja Bilbija!
Nikad nisam kontao konobare koji i kada su slobodni dođu na kafu u kafić u kojem rade. Ovo je isti slučaj, jarane štaš' na utakmici idi negdje uživaj sa ženom.
tek kad sam mu vidio intervju shvatio sam zasto je u vrhu godinama, sjajan karakter i mentalni sklop ima. za pozelit u ekipi
Sport treba da spaja ljude a ne da razdvaja 👏👏
biblija kraljina
Bas ste krasan mladi par.
Jest ovaj bilbija nacionalista al je dobar momak
Jel ovo desno Nemanja!?
To mu je brat...
Nije to mu je amidžić!
Prvi karton koji sudija pokaže biće crveni. Fali jedan gol da malo splasne ova nervoza. Do sada 16 prekršaja a to je previše doduše atmosfera je naelektrisana do bola. Extra derbi samo da padne gol.
@zijan gledamo ko kuce, ali inace na SK1
Bice ovdje i crvenih kartona koliko sjevaju varnice, nisam dugo gledao ovakve tenzije u prvih 25 min.
Prvi karton koji sudija pokaže biće crveni. Fali jedan gol da malo splasne ova nervoza. Do sada 16 prekršaja a to je previše doduše atmosfera je naelektrisana do bola. Extra derbi samo da padne gol.
Vidio si Dzeke i Ikardija, umalo se ne pobise, visie karton u zraku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A gdje oca vi vidite obiljezja Fenera kod Nemanje? Obiljezja ima njegova supruga, ali on ne. Cist idiotizam.
Ovaj momak igra za reprezentaciju i prema tome imam postovanje za njega a inace navijam za Zelju i nas derbi bi trebao biti protiv Sarajeva... sta mi imamo sa Turskom?
Nemanja turčineee