Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papak jedan sa vlasenice mars nazad na selo picko jedna ko mala beba zovni mamu da ti da sisu da joj podojis mozda ti to nedostaje.!
Dobar je on napadač samo mu treba vremena i igre nakon one povrede, ali šta je bilo prije toga 18 golova u 17 utakmica što je bilo odlično za cijelu sezonu BHF UVIJEK UZ SVOJE ZMAJEVE!!!!!!
Ne zajebaji Vedo. Dao si 12 i to im je dovoljno.
Upravu je 100%. I ja sam prosao tu skolu i to naucio.
ppk nikad nisi ni znao igrat
ne budi pesak bre, budi stena bre
U Zelju kod Amara da sjednes na klupu par tekmi, oa kad te ubaci da grizes ko Olic
VEDO KRALJU, UZ TEBE SMO !! NE DAJ SE !!
Vedo, ako ima gdje kakav most... sup s njega i cao... I onako ne mogu vishe da te gledam ...
ma jasta vedo tako je vazda bilo, samo kuci imas pravu potporu ostalo je sve dičkin pim, sad nastavi derati ko u prosloj tekmi i sa srecom
vedo kralju uz tebe je bosna cijela,..pokazi onim koji misle da si zvijezda koja sija sezonu,a onda izgubi sjaj,pokazi im da si dijamant,a ne samo zvijezda:)))sretno u nastavku karijere :))))
Vedo, volim te ja!
Izvine Vedade sto te nisam posjetio nakon povrede. Imao sam obaveze u TV emisijama. Tvoj Ciro SAVEZ NAPOLJE
DRAGI VEDO CIJELA BIH JE UZ TEBE.YOUL NEVER WALK ALONE.
VEDO UZ TEBE SMO IGRAJ VEDO ALE IGRAJ VEDO ALE IGRAJ VEDO ALE BOSNA JE UZ TEBE