Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro, ali ova odluka je i logicna bile bi prevelike implikacije da se sad ponovi utakmica koliko je bilo golova iz ofsajda i tome slicnog sranja se desavaju sudija nece nac posao slj 10 godina i et vjerujem u favorizovanje i namjestanje, ali mislim da u ovom konkretnom slucaju nije bilo tako
sramota svih sramota,al ima boga,nece ni francuzi proci grupno takmicenje
kako se usuđujete makar mrko pogledati svetu fifu to je jedan divan koncept koji ujedinjuje cijeli dunjaluk bez obzira na rasu, dob, spol, vjersku, rasnu, spolnu i sv.dr.pripadnost A DA TOME SVEMU NISU BITNE PARE.
DOBRO DOŠLI U OTVORENA DRUŠTVA, DEMOKRATIJU, PRAVDU ZAPADA-ZAJEDNO ZAGRLIMO I IRAK I AFGANISTAN I EX-JUGOSLAVIJU KOJI GRCAJU U BLAGOSTANJU PRAVDE I OPŠTEG FILANTROPLUKA ZAPADA. STOGA, BOJKOTUJMO ČEHOSLOVAČKE TRAMVAJE.
ŠTO VAM JE BA ŽAO IRACA? PA ONI SU VEĆ NAVIKLI DA BUDU ZAKINUTI U PROTEKLIH PAR STOTINA GODINA. PA JA. DA SE ŠTA URADI U NJIHOVU KORIST TO BI BILO VRLO TRAUMATIČNO ZA SAME IRCE.
normalno da se nece ponovit kad je fifa korumpirana
Cemu uopste kvalifikacije, barazi i sl. kad se unaprijed zna ko moze a ko ne moze na svjetsko.
SEPP valjo sam i ja tebi sto nisi i ove nase zmajeve poguro pa ko ti je vilu zavrsio tako vracas uslugu znaci
OVO JE DOKAZ KAKO JE TO LOPOVSKA ORGANIZACIJA. NARAVNO SUDIJA CE SUDITI NAJMANJE POLUFINALNU UTAKMICU NA SP. USANOVIC I KOMPANIJA SU ZA NJIH NOVORODJENCAD.
Ostavite se suplje i teorija zavjere. Da je sve namjesteno, ne bi nikad prosli Slovenija, Slovacka, Svica, Sjeverna Koreja, Novi Zeland.... Mi smo izgubili zato sto nismo dali go u 180 minuta. Samo zato! A Irci su izgubili zato sto je sudija pogrijesio (mada bi mozda i opet izgubili). A FIFA nikada nece ponoviti utakmicu zbog sudijske greske: cak i da je sudija sam dao go na Henry-ev pas! Ostavite se kafanske price.
Ma **ebo ti sve ovo... Sport je postao karina.
srecom pa se nama ovo nije desilo! bolja ekipa pa da izgubis! strasno! sram ih bilo! lako je prevarom doci do zeljenog rezultata ...
FUJ!
Ovo treba promjeniti sve je to FIFA liepo odradila i napravila:ispadanjem malih reprezentacija i kad kazu FAIR PLAY ja im jbm mater svima
lijepo bogami lijepo ,ali to se i ocekivalo