Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Za njih je, u organizaciji Borussije, priređen i prigodan program." - Švabo je to...sila je to...ljudima organizuju dešavanja do tekme i to u gostima...puni rešpekt.
Nadam se da nece doci do navijackog divljanja (huliganizma) jer svabe imaju inace dobro misljenje o nama i najveci su nam partner sto se tice uvoz/izvoz. Neka se sportski odigra ova utakmica. Neka najbolji tim pobjedi. Idemo Sarajevo po pobjedu!
Dijelim sa tobom zelje da ne bude problema,ali uvoz/izvoz nema veze sa huliganima.To je prica za sebe.
Dijelim sa tobom zelje da ne bude problema,ali uvoz/izvoz nema veze sa huliganima.To je prica za sebe.
poslije tekme obavezno ih odvesti na cevape :)
manijaci traže horde po grbavici a ovi prolaze pored njih hahahhahahahahaahaha
cuj borusia menigaglabas ccc
Herceg-bosna je uz vas Borussija naprijed zgazi ovu lojkavu gamad BORUSIJAAAAAAAA!!!!
Treba te nagazat
Smrdljivi grad zatvara podrume smrdljivi grad zatvara ulice smrdljivi grad je zadovoljan sobom strukture ga dobro furaju
zigovo sam ti majku :*
Smislio sam plan za izlazak iz krize, Uzmemo oruzje i izazovemo Svabe na rat i kad oni krenu, mi bacimo oruzje i postanemo Njemacka.
Naprijed borusija, veceras da pobjedite nanajvo
Ja sam ti mami pišno sinoc
Odlicno, samo prodje sve u duhu sporta. Nadam se da hoce.
Treba ljudima ugoditi,gdje bi radili da nije njih.
uzivajte
Monchengladbach kitu glabaš
U ovom tepih centru uvijek sniženje
Gospodski dočekati švabe kako nam i dolikuje a onda im zabit 2 komada i Allahimanet
Samo bratski i prijateljski sa nasim NJEMCIMA . Bez incidenata i provokacija ,oni su veliki prijatelji BOSNE I HERCEGOVINE.
BLITZKRIEG!!!