Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko će Hercegovcu doakat, nidje niko
kako su visili na zadnjih minuta i tri sekunde je bilo vrijedno..mada ne opravdam potez
Genije!!!!
Mostarska liska :-)
Pa da je 100 eura bonus (a vise je sigurno) za izvucen bod protiv Reala uvar je, sta ga boli karina za sledeci mec sto nece sjedit na klupi. Isto sto govore Federeru prestani igrati gubis meceve a coek ubi pare od sponzora i zbog toga igra bas ga briga za rezultat.
@kuki123 Federer je 2018. potpisao sa Uniclo opremom ugovor 300 miliona eura, i onda dodje neko sa klixa pa mu kaze znas izgubio si povuci se u penziju ha ha ha ha yebe se njemu za poraz
paščad mostarska
Vanja Gudelj -Celta Sead Kajtaz -Nurnberg Meho Kodro -Barcelona Semir Tuce-Luzern Sergej Barbarez -Borussia Dortmund Velez do groba!
E cuj Luzern, pa Brotnjo bi ih preslusao 🤣🤣🤣
Jest neka genijalnost zbog tri ukradene sekunde sebi zaradis crveni.
@RazumPrijeVjere Pa da je 100 eura bonus (a vise je sigurno) za izvucen bod protiv Reala uvar je, sta ga boli karina za sledeci mec sto nece sjedit na klupi. Isto sto govore Federeru prestani igrati gubis meceve a coek ubi pare od sponzora i zbog toga igra bas ga briga za rezultat.
@RazumPrijeVjere To se nikad ne zna. Nekad za jednu sekundu izgubis utakmicu. Ajax prosle godine najsvjeziji primjer.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)