Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bih i ja fulio 🤣
Pa dobro sad, slučajno stao na loptu, dešava se...
Nije mu sijela. 👀
Ksd nogu ne slomi jbo brata.
ubio se za naše "premier" lige.
Invalid u noge.
Da sam ja ovo promašio, zezali bi me do kraja života
Dobro je prosao hajdi,mogao je i glavu razbiti od stativu.
fula od Ilije Sivonjića je daleko gora...
Sapleo se jebuga desi se
Ono kad me beka treba gleda pa fulim boga oca
Ništa ovo nije šta je onaj Sivonjić ( sivonja ) promašio za Dinamo. https://www.youtube.com/watch?v=aNuwC-yChv8&ab_channel=apotocnj
Nešto što nema veze sa ovim člankom. Trenutno se održava Tour de France na kojem dva slovenačka biciklista imaju veliku šansu da osvoje Tour. O ovakvim sportskim vijestima bi trebali izvještavati. Mnogo zanimljivije od članaka u kojima opisuje šta je Messi ručao ili večerao. Doduše ne znam u koju bi rubriku to stavili, jer nemate rubriku ni za biciklizam, ni za ostale sportove.
Čitava akcija je bila urnebesna i puna grešaka.