Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rodjak odi ti kod oftamologa dok jos moze sta uraditi za tebe
Mora covjek pravdati investiciju pa makar i u medijima...neka je Higuain najbolji, ali mjesto najboljeg strelca Serije A je rezervisano za Edina Dzeku.
@Rusty koji ziceri glupsone srpski vi igrajte vaterpola to je za vas manite se fudbala.
Ohr ,evropska komisija i americka ambasada ostro kritikovali Izjave Nedveda. Najbolji je Dzeko. A ceka se jos pravi trenutak da se Nedved sankcionise
Glupsone sarajevski Dzeko je broj jedan deset golova deset utakmica sta hoces primitivni idiote. Javi se odmah na psihijatriju nemoj cekati sutra.
A ti si mu juce psovo mater :) Jesi glup. Ne kontas nista a? Hebem ti mamu
Svako svog konja hvali
nije lagano, ne daje golove, ali je najbolji, haha