Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za momka nadam se da ce zadovoljiti trenera a ovi ostali vidim sve pravi skauti na klixu unaprijed znaju dal je neko igracina ili nije
šošonska posla!!!!
Papac ga vidio na football manager-u 2018 kao perspektivnog. :D Džaba promjene sportskog direktora kada se sistem ne mijenja. Zar je toliko teško smisliti nešto novo kao npr. da se sada odrede pozicije koje škripe, zatim da se pronađu oni kojima ističu ugovori na kraju sezone i koji igraju na tim pozicijama, da se prate polusezonu, odabere najbolji i dovede? Je li mogao neko otći prošle polusezone do jebenog Goražda i pogledati neku utakmicu? Nije na kraj svijeta!
bice seljo k sampion
dobar momal
Zovi ga Žuti !