Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine Edine hoćeš li tugovati ako Wolfsburg ne izađe u evropu?
da vam otkrijem strogo cuvanu tajnu: pipo je direktor i generalni urednik sa-x portala, i kako objave koju vijest, on je provjeri i usput baci koji komentar PIPO 4 EVER
Hahahahahahahahaha, Pipo sta bi sa-x da te nema,
ma nisam dusman nikome Bgm,drag mi je dzeko al\' ovaj ba pipo pretjeruje,pa frajer samo o njemu prica ko da ga je jebo,pa mu se svidio njegov kurac,il\' sta vece!!! uglavnom,nije normalan!!
Kakva nam je dijamantu danas bila stolica. Jel natvrdo il namehko? Kako je jeo i kolko je puta posjetio wc?
Pitanje za urednike! Posjeduju li informaciju da li je Pipo ikada bio na svjezem zraku?
Eljudi moji nemoze biti ni jedna vijest bez uvazenog komentara hercegovca pipe
@sss crkni od muke dusmane ;-)
nabijem i tebe i njeg na kurac
Zasto se tako tesko prodati iz Njemacke?
Tooooo, evo naseg dijamanta, hvala vam Veliki novinari i Veliki portal je ovo. Gledam naseg dijamanta na OBN kako se pati po onom terenu i doslo mi da placem, makar je ovdje na ovoj slici lijep ko lutka, nas i samo nas dijamant Edin Dzeko.