Ryan Giggs
0

"Nećemo igrati na nulu protiv Chelseaja"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Neuništivi nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs (37) najavio je kako se njegova ekipa neće braniti u nedjeljnom derbiju protiv Chelseaja, u možda odlučujućoj utakmici za naslov u Premiershipu.

United tri kola prije kraja ima 73 boda, tri više od Chelseaja, i jasno je da bi pobjedom došao na prag naslova. I remi bi u ovakvim okolnostima više išao na ruku "crvenim vragovima", ali legendarni Velšanin tvrdi da on i saigrači na Old Traffordu neće igrati "na nulu".

"Mislim da bi bilo opoasno da krenemo s mišlju kako trebamo izbjeći poraz od Chelseaja koji uvijek može dati gol. Moramo izaći na teren i napasti, kao što to i inače radimo na Old Traffordu. Ni našim navijačima se ništa drugo ne bi svidjelo. Moramo pokušati zabiti i pobijediti utoj utakmici", naglasio je Giggs.

"I jednoj i drugoj ekipi je jasno da bi našom pobjedom utrka za naslov praktično bila završena, a upravo to i jest naš cilj. Neće biti lako jer nas čeka vrhunski suparnik, ali naša je forma dobra, a i na Old Traffordu smo uvijek u dobrom izdanju", zaključio je jedan od najjačih aduta Sir Alexa Fergusona.