Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalna glupost. Sta ce on u Romi u tolikim godinama? Covjek nemoze vise nista ponuditi toj ekipi. Treba nova i mladza generacija igraca. Nek bude pomocni trener.
To tebra!
ima da dzeko ode prije njeg u penziju
Jesi To-ti? Jok Eto ti si.
Veliki Totti! Igračina, ljudina....
Totti nije neki poseban igrac. Vise je samo "ime" zato sto toliko godina igra u Romi nego sto je zapravo i zaslužio to. Igraci koji se i temperamentom i igrom cijene su Raul, Figo, Zidane, Ronaldo, Rivaldo, Carlos, Del Piero, Zaneti, Beckam, Ballac itd. A Totti nikada ne moze u isti koš sa navedenim. Koliko je samo puta imao prljave komentare i poteze u toku utakmicama sto nikako ne dolikuje igraču u koje ga trenutno postavljate.
Trebamo li biti zabrinuti zbog produzenja ugovora Totti-a trebamo jer je trenutno bolji napadac od kloca sa Grbavice.
klikse objavi kako navijači rome se sprdaju sa šljivotresom hahaaahah ima na gownogowno.ba piše o tome
nemoj