Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane, momak je bio bolestan...a i da nije bio bolestan....nema veze... jer sigurno nije igro sto nije htjeo vec iz razloga sto je htjeo da se pokaze klubu i da konstantno bude prvi golman...to je i + za nas... ovako imamo golmana u premijer ligi... sto je fantasticno...a da je mozda igro protiv slovacke, ovi $upci iz stoka bi ga namjerno na klupu stavili...... ipak je to bila prijateljska tekma....ali zamjerio bih mu kad nebi igro za kvalifikacije..
Asmire, oženi me...
Asmire puno srece u buducnosti to sam ti rekao i uzivo mada sam ljut na tebe sto nisi igrao protiv Slovaka i zvanicno narednih 12-13 godina postao nezamjenjiv golman reprezentacije BiH a ovako ces morat jos da cekas