Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrazite Lessija u novoj reklami za Pedigree psecu hranu na YouTube.
Messi mi je drag kao igrac, ali evidentno je da je sjena Messija koji je harao Primerom. Ipak od igraca kojeg je FIFA protekle godine proglasila najboljim ocekujes vise od toga da bljesne 2 puta na utakmici, izgubi vecinu duela jedan na jedan (bez prekrsaja), o golovima da i ne govorim mada su oni mozda i manje bitni.
Kojim driblinzima? Gubljenjem lopte pri svakom pokusaju proigravanja?
E glupane jedan... ti mu se nasao smijati... pa nije odlika velikog igraca samo zabijanje golova... Messi je imao dosta asistencija koje su za direktnu posljedicu imale gol, a da ne govorimo o tome da svojim driblinzima stvara visak igraca na terenu, sto ostalim napadacima Argentine omogucava lakse zabijanje golova. Veze ti nemas sa fudbalom.
CUj \"najbolji igrac\" a ne moze dati gol.....ahahahahahahahahahahaha