Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee ovako mozete pricati sta hocete ali Sasa Papac i Hasan Salihamidzic su igrali za BiH kad je bilo najteze a vi ovako..cc kako vas nije sram..Ocito ste poceli pratiti reprenzetaciju BiH tek kad joj je najbolje krenulo a ovake careve ko j****..Bas mi zao Papca i Hasana... Volio bi da se to stanje promjeni svezu(a izgleda da nece) pa da vidimo opet Papca i Salihamidzica u dresu Bosne i Hercegovine..:) Papac bi puno pomogao Nadarevicu,Spahicu i ostalima igracima u odbrani pogotovo sad kad se povrjedio Berberovic mozda propusti i citave kvalifikacije...pozzz
Oprostite, malo sam sportski nepismen. Je li ovaj Papac igrao za mladu reprezentaciju BiH ili sam ga zamijenio za nekoga?
Protiv saveza se bori na ulici i na sudu, a ne u kvalifikacijama za SP :-) Stipu tu suplju, ba, nego reci raji stvarni razlog sto ne igras??
Ja bih iskreno volio da Papac igra, iskreno, jer je dokazan igrac i potreban je ovoj repki - ali ako nece iz svojih licnih, sebicnih razloga (a to je samo u pitanju) - ko ga j*** samo ga nemojte kovati u heroje kad to NIJE. Heroj je Dzeko koji nosi dres BIH u Wolfsburg areni po osvajanju titule, znojnicu BIH na utakmicama - A VRIJEDI TRI DO CETIRI PUTA VISE OD PAPCA. Heroj je spahic koji MRZI savez ali zna da ne igra za Ilju i Sulju nego za svoju zemlju i svoj narod, pa se bori kao lav...Ovaj mis koji nece da igra kad ga njegovi reprezentativni kolege najvise trebaju - vi to zovete herojem???
Kao prvo - naravno da ZNAM da Dzeko, miske, i co. igraju prvo za sebe pa onda za svoju zemlju, to nije nikakva nauka - ali ako ces tako gledati stvari mozes komotno i prestati gledati fudbal jer to ti je generalna istina za sve igrace i klubove..ne znam koja je tvoja poenta?? Za ovog iznad tebe - varas se da cu ikad pljuvati na Dzeku, misketa, i co - nakon ovoga sto su pokazali, a to je igra srcem. Pobjede i porazi su dio fudbala, pa se ne povijam kud vjetar puse...uvijek navijam za repku, dobijali ili gubili - ali za razliku od tebe mozda razdvajam NACIONALNI TIM i SAVEZ...bojkotom ekipe savezu nista ne cinimo, samo sebi i svojoj zemlji. Volio bih da papac igra za dres svoje zemlje, niko ga ne tjera da voli savez.
hahahaha... Jao podvaljivanja ovoga. Mora da si neki uco ili cedo, pa Ti smeta sto je Sasa igrao za BiH. Sipu ga loma!
Joj, pusti ba te suplje! Eki Dzeko, Ibisevic, Miske i ekipa \"trenutno ginu da vasim jadnim imbecilnim umovima podare malo radosti tako sto nas odvedu na SP\"?!Igraju kao prvo za sebe pa onda za sve nas. Sasa je dobar covjek i ima dovoljno hrabrosti da kaze da nece da igra i \"gine za sve nas\" (hahahaha!), dok imamo onake ljude u fudbalskom savezu. Sta ti tu nije jasno!?
Sasa zna zasto ne igra i to svi mi moramo postovati. Steta sto ne moze preci preko svoga ponosa, stvarno bi nam dobro dosao. Velika steta! Bojim se da grijesi unatoc svim lakrdijama koja su se dogadjala i jos uvijek dogadjaju. Ali iz nasih srca ga to ne moze izbrisati! Sasa kralju, Tebi ce uvijek biti mjesta.
pa Ti ces biti prvi koji ce udariti po Dzeki, Misimovicu & Co. ukoliko odigraju 3,4 utakmice bezuspjesno. To sto je Sasa \"kicmenjak\" i ima jaja da kaze da nece da igra dok su oni maloumnici u FSBiH, pokazuje da je ljudina. Zamazali su vam/nam oci sa one dvije utakmice protiv Belgije! Probudite se, u FSBiH su jos uvijek isti ljudi koji nam ne zele dobro. Kad oni nestanu, igrace i jedan Sasa Papac!
O kvalitetima se moze pricat, ali momak je vazda davo 120 % od sebe!! i zato ga respektujem, I mozese se reci da nebi igro u rangersu da bas nista nezna!!!
Igraj za svoju zemlju ako si covjek. Ako je Papac faca sto ne igra, onda to cini Dzeka, Ibisevica, Misketa, i sve ostale reprezentativca - PAPCIMA. Razmislite o tome malo nabrijani majmuni koji ovog covjeka nazivate herojem zato sto ne voli svoju zemlju dovoljno da dovuce povremeno paksu iz Skotske? Sto su to njegov znoj i trud skuplji od gore navedenih igraca? Kakvu poruku saljete momcima koji trenutno ginu da vasim jadnim imbecilnim umovima podare malo radosti tako sto nas odvedu na SP?? Da su oni glupi, a Papac je, eto - faca i posten covjek. E, je*** vas glupe, i vas primitivni \"patriotizam\".
Ti si nas ponos, Sasa! Ko god kaze da nisi dobar covjek, nema morala!
Papac kralju odakle ti to da te ne volimo ??? Ti si TITO u BIH
Nije mu dzabe prezime papac (papak ostaje papak do kraja zivota).
@Zix >Valjda nam je to ostalo u krvi da smo robovi i hamali citav zivot, i nije nam >dobro dok nas neko ne gazi A ti bi ukinuo savez a ? Jesi ti i slicni tebi svjesni sta hoce te? Nasjedate na pricu o lopovlucima u savezu kako bi se savez raspao. Postoji legalni sistem, postoji sud i tuzilastvo i nije tvoje da pricas suplju. Nesto ti se ne dopada? Ma molim lijepo, lijepo imas Srbiju pa navijaj za nju. I taj savez, kakav takav je, stvorio je jedinstvenu ligu, reprezentacija danas je napredovala daleko, a premijer liga ima razumno kvalitetan fudbal s obzirom na finansije i velicinu. I ti nesto baljezgas? Fudbalska bosna ima relativno dobro mjesto s obzirom na ukupnu situaciju, politicku, ekonomsku i kulturnu. Ako hoces vise , moras vise i dat. A bosna je ogranicena u resursima jer ima mnogo suplje, mnogo negativnih stavova a rijetko kad ima rada i podrske.