Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao fudbaler fenomenalan, kao trener 0...jedva da su prošli kvalifikacije, pobjedom od 1:0 nad Njemačkom ušli u krug favorita...e moj narkomane, zbog svoje sujete izostavljaš zanetija i kambijasa, vodiš djedove verona i palerma koji ti je stolicu sačuvao...messi neprepoznatljiv u repki, do koga li je... možda do dilbera pipe, da mu ebem staru u pakaš :))
Vrijedi svijetsko ako nista da vidim Maradonu! Zivuca legenda, fudbal je fudbal al Maradona je jedan! Mozda uporeduju Messija s njim i govore je bolji, ili da ga stize. Medutim treba Messiju jos dobrih 10 godina ovakve igre, da bi se moglo polemisati o tome. A bez premca danas je najbojli i meni najdrazi =)
kako je mascherano???
E bas si mi ti neki kompetentan komentator? Koga zanima tvoje misljenje? Ne znam samo zasto uopste komentarises? Da nisi mozda iz Paleozoika pa te danasnji slatki Pingvini ne interesiraju? Pingvin ili nw Pingvin, slatki su i omiljeni za razliku od zivotinja iz Paleozoika. Glup si kao Kenja! ( ako uopste znas iz kog je perioda Kenja )?
Koga briga za malog pingvina?